PPL Media on vuonna 2005 perustettu tietotekniikan voimaan uskova kaupan alan yritys.

Hyödynnämme vahvaa teknistä ja kaupallista osaamistamme kaikessa toiminnassamme. Liiketoimintamme ydin muodostuu kahdesta toiminta-alueesta: sähköisestä kaupankäynnistä ja verkkokaupan konsultoinnista. Käytännön verkkokauppakokemus yhdistettynä haluun oppia uutta ja opettaa edelleen mahdollistavat kokonaisvaltaisen verkkokauppaosaamisen. Meillä on kokemusta verkkokaupasta jo vuodesta 1998 lähtien - olemme olleet vahvasti mukana kaupan murroksessa alusta lähtien.

Olemme kansainvälinen kaupan alan toimija, joka on tunnettu asiakaslähtöisyydestään.

Yhdistämme ketterästi teknisen osaamisen kaupalliseen ja käytännönläheiseen toteutukseen. Koska valmiit avaimet käteen-ratkaisut ovat utopiaa, olemme kehittäneet oman verkkokauppa-alustamme, jota kehitämme jatkuvasti palvelemaan tarpeitamme. IT-konsultointitaustamme ansiosta tiedämme ettei mikään ole koskaan valmista ja aina löytyy parannettavaa.

Olemme monipuolinen verkkokaupan osaaja, joka auttaa myös sinua.

Teknistä ja kaupallista osaamista yhdistävä taustamme mahdollistaa monipuolisen, kaupallisen ja käytännönläheisen lähestymistavan verkkokauppaan, jota liian moni käsittelee teknisenä projektina. Pääsemme testaamaan alan parhaita käytäntöjä omassa verkkokauppatoiminnassamme. Tämän tiedon avulla voimme samalla palvella alan muita toimijoita löytämään paremman ja tehokkaamman lähestymiskulman verkkokauppaan. Avullamme asiakkaamme pääsevät kehittämään liiketoimintaansa juuri siellä missä siitä on eniten hyötyä, oli kyse sitten markkinoinnista, käytettävyydestä, verkkokaupan johtamisesta tai teknisistä mahdollisuuksista.

Palvelumme

Autamme pieniä ja suuria verkkokauppoja kasvamaan ja kehittymään. Teemme erilaisia toimeksiantoja asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseksi, esimerkiksi:

Verkkokaupan käytettävyystutkimukset

Kansainvälistyminen

Verkkokauppaprojektien konsultointi

Verkkokauppiaiden sparraus ja valmennus

Lue lisää

Verkkokauppamme

Kehitämme ja ylläpidämme seuraavia kotimaisia ja kansainvälisiä verkkokauppoja:

Crema.fi  

Cremashop.se

Cremashop.eu

Urbanfinn.com

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppoihimme!