PPL Media Oy on vuonna 2005 perustettu sähköiseen kaupankäyntiin erikoistunut yritys. Meissä yhdistyy monipuolinen ja vahva tekninen ja kaupallinen osaaminen, jota hyödynnämme verkkokaupan kasvussa.

 

Yrityksemme ytimen muodostaa oma verkkokauppa-alustamme ja toiminnanohjausjärjestelmämme, jota olemme kehittäneet omiin tarpeisiimme vuodesta 2007 lähtien. Tämän alustan ympärille olemme rakentaneet menestyvän erikoiskahvin kaupan, Creman. Olemme kasvattaneet Creman pienestä paikallisesta erikoiskahvien kaupasta merkittäväksi kansainväliseksi kahvialan toimijaksi, ja palvelemme tänäkin vuonna pariakymmentä tuhatta kahvia rakastavaa asiakasta eri puolilla Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa.

Crema on todiste siitä, että voimme kasvaa tehokkaasti pienelläkin erikoisalalla hyödyntämällä yrityksemme vahvuuksia: teknistä osaamista, kaupallista osaamista ja verkkokauppaosaamista. Crema on yrityksemme “proof of concept”, ja samalla ponnahduslauta uusille aluevaltauksille, sillä vaikka kahvi onkin Creman ytimessä, on verkkokauppakonsepti kustannustehokkaasti monistettavissa monille muille erikoiskaupan aloille.

Tekninen alustamme on monessa suhteessa omaa luokkaansa kilpailijoihin verrattuna, ja se on samalla yrityksemme merkittävin kilpailuetu. Lisäksi hoidamme itse kaikki verkkokaupan avaintoiminnot logistiikasta ja asiakaspalvelusta markkinointiin, jolloin voimme itse vaikuttaa asiakaskokemukseen parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla kartutamme jatkuvasti omaa osaamistamme itsemme ja muiden hyväksi. 

Tehokkaassa tiimissämme työskentelee 7 henkilöä, joista 3 osakkaina.

 

Osakkaat

samuli.jpg

Samuli Seppävuori

CEO

anssi.jpg

Anssi Ruohtula

CTO

not_a_bug_but_a_feature.jpg

Risto Sarkia

Partner

 

Henkilöstö

Nina Sundman
Business Manager

Mika Karjalainen
Logistics

Jonna Ruohtula
Customers & content

Sebastian Panula
Web store Assistant