Autamme pieniä ja suuria verkkokauppoja kasvamaan ja kehittymään. Teemme erilaisia toimeksiantoja asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseksi.

 

Verkkokaupan terveystarkastus

Käymme läpi verkkokauppasi tärkeimmät osa-alueet ja saat lopputuloksena selkeän raportin, jonka pohjalta voit kehittää verkkokauppaasi entistä paremmaksi ja toimivammaksi.

Verkkokaupan käytettävyys

Pureudumme syvällisesti verkkokauppasi käytettävyyteen ja annamme konkreettiset parannusehdotukset sivuston käytettävyyden parantamiseksi ja konversion nostamiseksi.

Kansainvälistyminen

Harkitsetko laajentamista Suomen ulkopuolelle? Autamme sinut alkuun, kaipasitpa sitten lisätietoa markkinoista, logistiikasta, verotuksesta tai muista käytännön asioista.

Verkkokauppiaan sparraus ja valmennus

Kaipaatko apua tai sparrausta jossakin tietyssä asiassa? Haluatko saada vastauksia verkkokauppaasi ja liiketoimintaasi liittyviin kysymyksiin? Tarjoamme sinulle verkkokauppiaan coaching-palvelua, jossa pureudumme yhdessä haasteisiin ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Kokonaisvaltainen verkkokaupan konsultointi

Oletko perustamassa verkkokauppaa nykyisen liiketoimintasi rinnalle? Kaipaatko apua projektinhallinnassa, speksauksessa tai liiketoimintasuunnitelmassa? Pyydä meiltä tarjous tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta!